Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sprid kärlek <3


GNISTAN

se mej idag leende glad för att jag lever idag/

seglar på ett hav för jag har redan mina svar/

varför allt blev som det blev gick som det gick/

sammanfattningslåtar, ja det finns ju en mick/


mystisk inblick finns en risk för tolkningsfel/

men när du lär känna mej så kommer du se/

att lågan är fet och ådran är het/

jag kan lova dej det detta är inget gråtande brev/


av självömkan, nej bara ett strålande sken/

lyckotårar, som att gråtande le/

för att i sinnet är jag fri vinner alla krig/

låter pennan min glöda det är min terapi/


rimmar med stil Babylons lakejer spetsas av brinnande pil/

så dom känner att elden tinar upp iskalla/

det ger mej luft att rappa mot spetsiga istappar/

så alla uppmärksammar den älskande livets flamma/


ref:

hitta din gnista så gör vi upp lägerelden/

klippa och klistra med texter som värmer/

för vi klarar allt moder, fader, broder och syster/

nu blir sagan varm jorden ska vi vårda med nyckeln/


av kärlek.... så gör vi upp lägerelden/

klippa och klistra med texter som värmer/

för vi klarar allt moder, fader, broder och syster/

nu blir sagan varm jorden ska vi vårda med nyckeln/

av kärlek!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-25 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl