Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldtagen av viskningar



Ibland avslöjar jag hur brutal kyssen känns när förälskelsen är skör, andra gånger berättar jag om krypskytten som bor på tredje våningen, sitter i fönstret, siktar in blicken och trycker av i vårt nästa steg.

Det är liv då du och jag lever tillsammans, ett störtskönt helvete bland tårar och svartsjuka. Det är destruktiv romantik när vi tillåter oss att vara ärliga innan vi bryter ihop en stund igen.

Vissa dagar berättar du om hur du går i höga klackar bland rymdfarare och upplever dig våldtagen av viskningar. Det är skriket från människor som aldrig kommer förstå vad vi ser hos varandra.

____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-11-27 17:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det är din stil, men det är något nytt som gör den intressantare. "Våldtagen av viskningar" - snyggt! Och slutet, suveränt!
2017-12-03

    ej medlem längre
Makalös dikt! Bland det bästa jag läst.
2017-11-29

    violas
Ångest och hysteri och ett förtvivlat sökande efter bekräftelse verkar det som,kanske inte helt overkligt
2017-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om ett förhållande som lever och andas med starka känslor. Inte slätstruket, som många andras.
2017-11-28

    ej medlem längre
Detta är ninjaskit på hör nivå i mina öron. Särskilt andra stycket.

Helt eget språk och det är befriande och trovärdigt
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP