Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julefrid...


10 690


Likvakan har nu börjat.
Julefrid, du hemska tid.
Finns ingen tid att sörja.
Saknaden och lidandet.

Endast inta sängläge,
sova bort eländet...




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-11-25 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje