Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök och Finn!

Det var så trevligt att vara hos dig!
Ibland kan det vara trevligt, att vara hos sig!
Utforska!




Bunden vers av Mim
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-25 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim