Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotavtryck.

Vår civilisation
oslagbart tillsammans
nu steriliserad
för en vacker annans

Otroget flödar
som en delad jordmagnet
ozonlagren ur
vår kärleks tvåsamhet

Kontinenters skilda rum
i stora 3-rums lägenheten,
vi klimatflyktingar som reser
mellan isflaken och förtreten

Jag är kemiutsläppet,
vårt hem ett sopnedkast,
du är miljöangreppet
och minnets mikroplast




Fri vers (Modernistisk dikt) av Botox
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-25 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox