Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

unDer

kvällen mörknar sig nu, dansar drömmar

kring slutna barnaögon

Det vilar en sommar i rummet med

julstjärnor och tomtebloss 

isen man färdas över med småstegen fäller

inte.

Den bara sjunger dovt mot fotsulan,

 

Om man vågat gå

Barfota under stjärnfall.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-25 21:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Åh så ljuvligt vackert!
2017-11-27

  KYREUS of Sweden
Egensinnat,
egenartad,
så skön
-lyrik
2017-11-26

  ULJO
Om man vågat gå. Barfota under stjärnfall. Underbart

2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP