Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i natten igen (bilden är lånad från google)


Dreams

Det händer ibland

att jag dör en aning

varje gång som jag

lyckas att somna

 

men blir mer förvånad

var gång över att jag

har turen.. eller  oturen

att bara vakna igen.

 

Mina drömmar är mer

välkomnande och verkliga

och där jag helst vill vara

 

men kommer varje morgon

tillbaka till det som heter

verkligheten

 

eller är det det?




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-25 22:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland önskar man nog att drömmarna vore verkliga...berörande skrivet...
2018-01-07

  Solstrale VIP
Övergången mellan natt och dag kan upplevas vag, vissa har livgivande drömmar andra sådana som ömmar. Dina ord behövs på vår jord!
2018-01-04

  Lars Hedlin
Bra och stark i sin frågeställning!
2017-11-29

  ULJO
Stor fråga. Vad är verkligheten?
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP