Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sov


sov min videung

Sov min videung ty våren är inte längre vacker
Sov året om och dröm om en värld utan
MILJÖFÖRSTÖRING
Sov du min videung och väck mig inte förrän
SOLEN värmer mitt
HJÄRTA och min
SJÄL




Bunden vers av Avina
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-26 00:59



Bookmark and Share


  livet...
vad fint:)
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Avina