Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slavar



Tidens mörka utveckling
blir till en inre resa
i ett organiserat helvete
Människor dör i sina drömmar
Andra svälter ihjäl i sin oskuldsfulla tro
En del hamnar i paradiset
då dom predikar motstånd mot livet
Alla har ett förflutet
med syskon som flyr
till framtiden
där lyckan bor
Ingen förstår vad resan kostar i sorg




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-11-26 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP