Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig min älskade.

Tusen gånger har jag ångrat mig
Och precis som tidvattnet så har jag oändligt många gånger,
dragit mig tillbaka.

Vad jag vill säga och vill göra är inte alls det jag borde.
Jag borde varna dig, så jag gör det.
Men jag vill ha dig, så jag säger det.

Du ser inte vad jag ser och du vet inte vad jag vet.
Men om du är blind för sanningen eller om du är modig nog att se den,
och acceptera den...
Det vet inte jag.

Av alla de saker jag hade velat säga, och av alla de saker jag borde säga, Så finns det endast en sak jag känner att jag måste säga.... Förlåt mig älskare, jag menade aldrig att såra dig.




Fri vers av Gammal flaskpost
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-26 05:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas du skickar flaskan dit den hör hemma, ett förlåt är stort! Fint diktat
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Gammal flaskpost
Gammal flaskpost