Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanlänkade med allt. Eller separerade. Tomma... eller fyllda. Väljer vi själva... eller är valet redan gjort... på högre instans... Är vårt val om vi ska följa "rösten"... eller inte...

Jaaa, dessa frågor...:)




Vi närmar oss nånting...

 

 

 

Att vi söker nånting

Det har vi alltid gjort

Meningen med allting

men nu går det så fort

 

Fler och fler omkring oss

börjar att förstå

Universum kommer närmare

och vår längtan tilltar då

 

Längtan att få finna

svaret som vi söker

För ingenting kan stilla

vågen som vi möter

 

Känslan av att vara

ett med alla element

Gör att kroppen minns och vaknar

Allt var redan förutbestämt

 

Så kärleksfull planerad

är vår tid på jorden

Så vi bör beakta

Användandet av orden

 

Och förstå att allting räcker till

till både dej och mej

Placera dej i flödet

Våga... och håll i dej

 

För ingenting blir lättare

då själars öppning blottar sej

För det krävs mod att våga ta emot

Universums gåva

 

Till Dej




Fri vers av Howlit
Läst 580 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2006-05-31 14:55



Bookmark and Share


  aagape VIP
oj vad fint. speciellt.

(du kanske skulle gilla Malin Backstöms dikt "Berättelser.." som jaghar på min sida:)

/H
2008-10-28

  Ilona _L
Tack!!!
Fin text!
Som ett uppfriskande regn!

"Det krävs mod att ta emot universums gåva"

Så snyggt!
2008-10-28

    tramp
En helt undebar text om det stora vi lever i.
Texten är i mina ögon en blandning av religion,
mystik och vetenskap.
Riktigt bra !
2008-10-28

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Denna underbara text är verkligen väl värd att lyftas fram! Ett ovanligt gott "medlemmars val".
2008-10-28

  Lotti
helt suverän text yes... :-)
2008-10-28

  Mr Lindemann VIP
Reser mig upp ur stolen som jag då sitter i och applåderar hevilt!
Du, diktare, skribent, skriblare, poet och skrivare. Res på er som en gemensam kraft upp nu och ge er hän åt det som kallas livet
2008-10-28

  DanSan
*


Ett mästerverk är den här texten!!!

I loved it . . . och bara känner . . .

Hur underbart du tänker . . .

Det här är stor poesi!!!

MVH Dan



*
2006-05-31

  Bodil Sandberg VIP
Härliga rim!!!Underbart skaldat...Tycker enormt mycket om just femte versen...ja jag tycker det här är en suverän dikt!!!
2006-05-31

  Agnes
Det är bara att resa sig upp och applådera formuleringar som denna:

"Placera dej i flödet

Våga... och håll i dej



För ingenting blir lättare

då själars öppning blottar sej

För det krävs mod att våga ta emot

Universums gåva"
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit