Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övning


Den mörka sidan av rönnarnas röda brand


som pissmyrstack & hund
som uppslitna strupar & slaktade kalvar
som gruvarbetarens lungor
som sviterna efter ett krig
som fyllots blodsprängda ögon
som en törnekrona utan törnen & krona
som nosen på en mullvad
som rodnaden på skolpojkens hals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 428 gånger
Publicerad 2017-11-26 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson