Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STIGFINNARE - haiku

Under skosulor

knastrar isstjärnor försynt

sol ler bakom moln




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-11-29 17:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig haiku...man både hör och känner...
2017-12-04

  Anya VIP
Härligt att solen ler där bakom. Tycker om ordet isstjärnor. Vackert.
2017-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra Haiku, som sätter fart på tankeverksamheten!
2017-11-30

  ULJO
Guldhaiku
2017-11-30

    ej medlem längre
För en stund hörs det när vi lever, mellan himmel och jord och visst kan man känna sig liten då. Det finns värme, kyla, ljus och mörker, himmel och jord. Så mycket ryms i din kärnfulla text. Mycket snyggt!
2017-11-30

  Poeten Salvador VIP
Din dikt binder ihop himmel och jord
2017-11-29

    ej medlem längre
Haiku som förtjänar guldstjärna. :-)
2017-11-29

  Lars Hedlin
Så fin!
2017-11-29

  M.Eta
Stjärnklar haiku!
2017-11-29

    ej medlem längre
Vilken vacker haiku!
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP