Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konsekvenser... ringar på vattnet


Sekunder Mellan Blixten & Ljudet

är bunden här då micken ger ljuset

räknar sekunder mellan blixten och ljudet

kör en krokig väg och bilen är stulen

min bror min vän jag är med dej till slutet


dagen är känns kall och grå trots att solen skiner ute

går ej förneka alls som 112 och 90000

så jag räknar sekunder mellan blixten och ljudet

vikten av buset är att många vänners liv blev stulet


Kim Tiger, ljudet av denna sampling brinner med ljuset

minns vi bruka jamma Hurt då du satt där med guran

och jag med dina bongotrummor ja vi lattja o busa

två rastas som skrek, fuck you! åt snutar


men mellan handling och konsekvens är början av slutet

tystnaden stannar mitt hjärta som innan var fruset

men blev varmt och började slå, jag ska vinna mot suget

som att räkna sekunder mellan blixten och ljudet



vers2:

en kosmisk trans säger att jag ska få min chans/

att fixa det denna gång utan återfall/

utan bråk och tjafs ska stå mitt kast/

fått mitt straff ser i färger inte grått och svart/


inget bottennapp nej! har från toppen kraft/

som toppar allt för jag har ju mått så kasst/

i en storm så kall men står nu stark/

med låtens makt och glädjetårars fall/


nu är lågan varm, står nu pall/

flyr inte längre av någon dåres knark/

flyg mina änglar på de finaste ängar/

där varenda själ slipper styras av pengar/


men mycket kan hända mellan blixten och ljudet/

ja det kan kännas som en kniv emot strupen/

för dagar det regnar är jag lite smått kluven/

men tänker fixa detta livet till slutet då nästa börjar/


ref:

inte längre rädd för skuggan den vissnar av ljuset/

men det var många sekunder mellan blixten och ljudet/

kan än i dag sörja vänner som lämnat oss för tidigt/

men trotts att åskan dundrar kan jag uppskatta livet/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-26 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl