Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och du klär i ord

I tystnadens fält
bjuds vi på integritet

man kan börja
med en avsmakning av stämningar

bearbeta och bedöm
in i meningsfullhet
vad vi kan
leka med

vela och åsidosätt, vekna
förtydliga och prioritera

ett tomt, digitalt lysande "papper"
hjälper oss att koncentrera förväntan

inre minnen och yttre ting
hemkänsla, behov och längtan

stabilt och föränderligt
personligt och allmänmänskligt

skuggorna och ljuskällorna
doften i rummet

bilder som vi förnimmer och ökar
förhöjer pulsen

kroppen vill till begär
kär i ord

må söka utryck
och mod

det svänger i mitten
av vågen
ögat i stormen

friska fläktar
öppnar upp
för en ny början

jag och du klär i ord
vår återuppståndelse
!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-26 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket
2017-11-29

  Karina"Kia"
Hur man känner av varann.. Lyckligt vetande om sig själv stärker sig i sitt kärleksliv.

Livets frågor och bry sig omvarann att bry sig om varandra och leda livet in i andra led och banor,att återse varandra ur annat perspektiv!

Låta kärleken bli livet i äns liv<3
2017-11-28

    ej medlem längre
Tycker om den här texten och dess budskap - tycker väldigt mycket om den!
2017-11-27

  ULJO
Underbar underton i dina ord, gillas.
2017-11-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt underbart och så otroligt tänkvärt om hur vi kommunicerar/reflekterar/ behandlar varandra som älskande och människor.
2017-11-27

    ej medlem längre
Gillas, speciellt finalen. :-)
2017-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar rubrik som förmedlar kommunikation!
En bra text om att lämna det gamla och möta det nya!

2017-11-26

  kerstin skriver VIP
jag läser den som att rannsaka allt det gamla utan att döma och sen våga ge sig i kast med det som väntar. kanske läser jag den så för att jag står i stormens öga själv där det blåser rejält runtikring och själv står jag bara still utan att våga röra mig i någon riktning.
den strof där jag trodde ordet 'klär' skulle stå, står det 'kär i ord' och kanske är det en felskrivning eller så är det så alldeles rätt.
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP