Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLPLÖS NAKEN

 




 

Naken

Hjälplös

inför känslor

Låter jag mej helt förföras

Läppar heta allting söker

 

Händer smeker kullar dalar

Följer strömmarna mot

livet

 

Varma åtråsandetag

dövar ljud och tankar

 

Så naken

hjälplös inför känslor

Söker vi nu

målet

där vi kan får ro

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-26 18:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint framfört med känsla!
2017-11-29

  Fem hjärtan VIP
Mjukt och vackert böljar dikten fram..!
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP