Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brÅd

 

 

det ligger skuggor över sagorna ikväll.

Hur varsamt smyger inte mörkret

över tegarna, som småtassande i

allt detta 

 

Det var vid dagandet jag fann mig själv

ärligt benådad,

Det handlar ju bara om att överleva,

 

Ellerhur.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-26 19:10



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En fin dikt.,, fastnade särskilt för " det ligger skuggor över sagorna i kväll" lite oroväckande dock...
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP