Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän som gått bort. triggervarning kanske, då den handlar om suicid.


älskade vän

samma sak som du så många gånger beslutat förut
så bestämde du att din tid skulle ta slut nu
jag vill bara säga att det inte var dags att avsluta allt
inte ännu

ibland tror jag att det är ett skämt
du är inte död, du behöver bara vara själv ett tag
därför det är så tyst från dig
det är vad min hjärna försöker ge mig för förslag

älskade vän, var fanns miraklet denna gång
det som alltid brukade hjälpa dig tills solen åter sken
det som alltid brukade hjälpa dig
att åter igen att stå på dina ben





Bunden vers av sehnsucht
Läst 568 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-26 20:06



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Förstår nu ....
2017-12-05

    ej medlem längre
var rädd om livet!
fint skriftat
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht