Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lantlig myt.

Refugen i allén
reser sig som högtornet
mellan diesellöven
i de extra körmilens idyll

Myten om landet:

Stugor som skymtar bakom
skogens skyskrapor
som i-landsproblem
i falurödfärg

Jag får kol av friska luften:
konformiteten i välkrattade
rabatten

Astma av provinsiella lugnet




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-26 22:01



Bookmark and Share


  henke_r
Snyggt!
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Botox