Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att upptäcka att man kunde bli kär, bara för att senare bli brutalt nedskjuten från mitt rosa moln.


Jag trodde jag dög

Jag trodde att jag dög
Jag trodde jag hittat rätt

Men...

Men jag gjorde inte det tydligen
Och det gör jävligt ont att bli ratad

Jag trodde du var The One
Och jag hade kunnat hantera ett nej tack.
men din tystnad river stora hål i min själv och jag hoppas verkligen pillren hjälper för detcdt här som är kärlek...

Då passar jag mer än gärna.

Jag tror fortfarande att jag en dag hittar rätt i livet.

Jag tro bara inte lika mkt just nu.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-26 22:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
nej fy för kärlek, men ändå- vad annars?
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt