Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje barn vi fött

Varje barn vi fött
till världen
ska ha varma strumpor
när det är kallt

ska veta att törstens svar
är vatten
och kärlek

ska ha bra tänder
god näringsrik mat

ska vara viktigast
för någon som vill det väl

ska kunna säga
jag är ett liv




Fri vers av Petter Wingren
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-26 23:46



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Kan inte sägas mer innerligt. kunna säga: jag är ett liv! Varje mänskas rätt att definiera sig själv och hävda rätten till fullvärdigt liv.
2017-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så borde det vara i vår värld! Det är så det borde vara.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren