Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska vi skratta

Nu ska vi skratta
och vara glada

skratta och vara glada

nu ska vi gråta
och vara ledsna

gråta och vara ledsna

men det kul
snart jul

långt kvar
många dar

är någon ledsen
ska vara glad

är någon glad
ska vara ledsen

ledsenglad
gladledsen

när du gråter
vilar skrattet
i gråten

när du skrattar
vilar gråten
i skrattet

att leva är att
skrattgråta
och gråtskratta

på insidan




Fri vers av Petter Wingren
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-27 00:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Gråt och skratt, sammanbundna, i ord och mening. Det är livet.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren