Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka tjejer


jag har då inget emot fysiskt starka kvinnor
så att tjejen både har det fysiska som det mentala övertaget

med mig dyrkandes fullständigt


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-27 00:17



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/FunnyVideosbyDiply/videos/1636507499760939/?hc_ref=ARR529xCXTBxsiLFFIFMEzTpIwczZEIKeQWoQ0HnqMNQeW3dB2aLWxhq-Y2BL5lTJyE

2017-11-27

  Fulbergarn
Jag har varit minst dubbelt så stark som de kvinnor jag legat med, men inte har jag haft nå nytta av det i det sammanhanget.
2017-11-27

  Öknens Ros VIP
så länge båda parter är överens så må de njuta av sina kärleks stunder.
2017-11-27

    Sefarge VIP
Förhoppningsvis
Att dyrken ej går
i baklås?
;)
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP