Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åsikten av Den bild och texten var som Antologi bidrag 2017 men inloggning svårigheter hindrade mig att göra det.... Tyvärrrrr...


562.I WANT TO SHAKE YOUR HAND!

Förvirring och ett hemskt humör som en konsekvens...
efter...Tom och dömd i själen.
Fångarnas Eviga celler för de "UTVALDA" ett steg fram ett halvt bakåt.
De som borde springa fritt,hoppa vilt,ligger apatiska!

Krokodilens halvöppna öga gav ett tecken på liv.
En eländig ställning med apor med ansiktena mot väggen,
skriker,"Jag vill inte se!"
...vilda lodjur vände rygg...björnar gömmer sig i grotrorna.
ugglor vrider sig envist bort från irriterande och för alltid
jäktade ögon...men grisar och galtar grymtar...
Och bara futtiga Arter av fåglar,fiskar och apor
underströk DEN livlig närvaron av fånglägret.
"kungens blick" över Naturen kinkig kiknande trumpetade
tuggar i farten !De klöser med blicken och fyller sig med
energiutbrott av artens primitiva natur!

OVANSTÅENDE MORALISKT VÄRDEFULL ART
ÄR FÖRÖDMJUKAD
OCH DESS PLATS ÄR DEGENERERING...






Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-27 08:40



Bookmark and Share


  petter rost
... och här krokodilen som efterhand i din dikt, tillsammans med andra arter i vår fauna får gestalta människans brutala undertryckande av Djuren, här genom att hålla vilda varelser fångna på tämligen små ytor - enbart för sitt eget nöjes skull. Har ibland undrat hur många av dem som finner glädje i fängslade djur, som har sett - verkligen sett, någon av dessa i ögonen. Och blivit i detta seende ett tag...
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP