Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med glimten i ögat ...


IN NATURA

 

Mina aktier

står högt i kurs

 

en bra investering

köp genast

 

innan någon annan

nosar upp affären 

 

jag är guld värd

 

kommer att öka i värde

varefter åren går

 

ditt värdepapperskonto

kommer inte att beskattas

 

avkastningen kan tas ut

in natura direkt

 

eller sparas tills lämpligt

tillfälle ges

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-11-28 17:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbart självporträtt, guld värt, 24 carat!
2017-11-30

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2017-11-29

  Anya VIP
Denna var extra talande till mig idag. Tack för att du delar med dig av din styrka. Humor och allvar. gillar.
2017-11-29

  ULJO
Riktigt bra
2017-11-29

  Fem hjärtan VIP
Underbart ! Älskar modet att stå upp för sin självkänsla!
2017-11-28

  Valter Örn VIP
Låter som en fin och riskfri investering :)
2017-11-28

  Onomatoprofet VIP
En säker investering!
2017-11-28

    ej medlem längre
Haha, bravo..
2017-11-28

    ej medlem längre
En fyndig insiderdikt. Jag bankar istället för att applådera :)
2017-11-28

    ej medlem längre
Själskänsla ska man ha!
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP