Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostad fristad

Väta stryper tag om min hetlevrade vinter
Om du hämtade reflektion från våren hade den levt ännu
Idag fylls ådror av is och ljus av snö
Vi vandrar ouppnåligt år efter år de djupa sulornas väg
Halka i ro och ide stjälper ingen tröst trots av vi borde sett det för längesen




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-27 13:01



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"de djupa sulornas väg", en tankeväckande väg, en formulering bortom "tunga steg". Plötsligt infinner sig tanken att "det har blivit kallare", utöver säsongsvariationerna. En text som måste/behöver tid Bra!
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena