Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN AV FLERA MILJARDER

växte upp med vattenfallens dån

och älvens brusande

i en liten by i norduppland

som är förtjusande

där finns campingplats, turisthotell

och en livsmedelsbutik

några nya har väl flyttat in

annars är nog byn sig lik

 

 

jag har flyttat en bit norrut

och bor nu i gästrikland

metropolen heter gävle

och här ligger gävle strand

där man bygger för de rik

som på andra sidan bron

kanske är det någon form av

social segregation

 

 

men jag tar en dag i taget

och försöker ta det lugnt

fram till sista andetaget

då min hydda sätter punkt

eller Herren Jesus Kristus

hämtar hem församlingen

för på grund av nåden genom tron

så tillhör jag ju den

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/11 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2017-11-27 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP