Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisare


mitt hjärta skälver

min själ jublar

när solen stiger

visar vägen

ut ur mörkret



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-27 15:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så upplyftande.
2017-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP