Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANGINA - ADJÖ!

hon tar i så man nästan tappar andan

som en hård vinterdag i haparanda

det är svårt

när hon kramas så hårt

så nu tar vi farväl, vi två av varandra

för nu är det på tiden att vi träffar andra

tvenne stents

och hoppets låga har nu tänts

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/11 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 486 gånger
Publicerad 2017-11-27 15:29



Bookmark and Share


  Cugel
Tvenne stents måste vårdas ömt.
2017-12-26

  Cugel
Det var ett välkommet farväl. Så det var kranskärlen trots allt.

Skönt att se du mår bra.
2017-12-26

    ej medlem längre
Skönt att bli av med denna hårdhänta besökare! Kramar av det slaget vill man helst slipa!
2017-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse, skönt när det finns hjälp att få.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP