Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strid ström av bakterier

 

Att få bort rasism från SD är som att ge penicillin till någon med multiresistenta bakterier - det funkar inte. 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-27 17:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Va äre för djävla larv somliga tröghjärnor fixerat sig vid ?.....det finns bara en enda mänsklig ras :"Homo sapiens" ska de vara så förbannat svårt å få in i skallen på alla rasister ? Så få vi väl BANKA in det i skallen på dom å hjälp inte ens de äre bara å göra grismat av dom om ens gris'n ät sån ohyra.
2017-11-30

  Ric
nu tror jag förvisso att långt ifrån alla som röstat på SD är rasister, liksom jag tror att långt ifrån alla aktiva inom partiet är rasister, men visst tycks det finns en del tomtar i korridorerna.
2017-11-29

  Onomatoprofet VIP
Rasism är till exempel när nån säger att muslimer inte är människor
2017-11-27

    Mr. Lavin
Vad är rasism idag - slaveri? Folkmord såsom i forna Jugoslavien? Aha, flyktingpolitik. Inte för att SD är ett höjdarparti men det finns så många 'smygare' i de andra partierna. Det är nästan värre. Allt gott och ha det!
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP