Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick mig beslöjad

 

Skym min dag

med dina läppar svalka

 

lämna en bris

av vinets friska doft

 

kom när min kärlekstörst

och drick mig beslöjad.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-27 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP