Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mordbrand

Flyktiga fötter
Över gräset.
Kapade rötter,
Ugnen dem jäser.
Skogen brinner,
Tror du vi hinner?
Träden dem släckte men glömde mitt släktträd.




Bunden vers av Iucas
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-27 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iucas