Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsorsak

Lite till vänster nedanför dina nyckelben rämnar inte endast
en sorg

Dånet av mitt roterande blodomlopp
så smärtsamt
när strömavbrottet i alla våra hjärtan trasas till nyanser

I silvret som vandrar runt halsen,
påminns jag plötsligt om att mitt kött bedövats av åskans skörhet

I solen dansar redan håret på dina armar
-nu en aning blondare




Fri vers av Canton
Läst 309 gånger
Publicerad 2017-11-27 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Canton
Canton