Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag la band på

Jag la band på mig själv för att inte skrämmas
Jag la band på mig själv för att passa in
Jag la band på mig själv för att jag var rädd

Rädd för att synas
Rädd för att sticka ut
Rädd för att läggas in

Men mest av allt var jag rädd
för att jag skulle älska
mörkret inom mig för mycket.

Nu har rädslan tagit slut
och äntligen kan jag bli hel igen.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-27 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt