Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett känslosamt farväl

Jag tittar på dig länge.
Du vet att det här är svårt.
Jag vill inte gå ut ur bilen.
Vill inte bli ensam.

Jag ger dig en till kram.
En sista innan jag ger mig av.
Jag hör dina långa andetag.
De berör mig .

Tårar börja falla.
Jag försöker att dölja.
Fast jag vet att du såg.
Försöker att hålla tillbaka dem.

Jag säger ett sista farväl.
Jag beger mig ut ur bilen.
Jag ser att du kör iväg.
Jag känner mig alldeles tom.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 714 gånger
Publicerad 2017-11-27 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream