Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DAG FÖRRA VINTERN

Hans son hade glömt sina vantar
hos skolsköterskan
På hemvägen hade han mött en
socialdemokrat
som var på väg att lämna
partiet
Sonen hade ointresserat
tagit del socialdemokratens berättelse
men gladdes åt en flicka
som log mot honom
Det var kallt ute och han hade gärna
velat låna ut sina vantar till henne
men nu
fick han nöja sig med att le tillbaka
Detta hände förra vintern
och passerade relativt obemärkt




Prosa av Lennart Arvidsson
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-28 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson