Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotosyntes, sol och "liv"


Skenet

Begeistrad.
Du fångade mig.
Som du alltid lyckas.
Med ditt fängslande sken.
Du är ensam i ditt slag.
Håller fast mig i ett greppp.
Jag är din parasit.

Utan dig, kan jag inte andas.
Utan dig, kan jag inte leva.
Utan dig, upphör allt levande.

Utan dig


Hur är en värld utan dig?




Fri vers (Fri form) av Swanen
Läst 254 gånger
Publicerad 2017-11-28 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swanen
Swanen