Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när bitarna börjar falla på plats <3


On My Way

hoppar rakt in i faran
utan att tveka

till den grad att taket rasar
av de sjukaste lekar

rädd för min skugga
som alltid följer med

då regnet det duggar
då jag inte klarar mer


borde gråta floder
rädd att jag är avtrubbad

eller så har jag fångat modet
och vägrar att halshuggas

min syster och min broder
älskar er vi är sammanbundna

vad som än händer både modig och rädd
startar nu bränder så gräset kan växa sen


ref1:
my new life is starting today so i´m crying a rainbow

of joy back from hell yo yeah i´m gonna stay strong

make great songs and keep my faith long in myself

do what i can again and again it´s not wrong to seek help



vers2:

helheten om all stimulans som är bra för själen

segheten går ingenstans när du mår förjävligt

enheten 25 blir ju svart i feghetens kläm

förena min vän det är dags att leda oss hem


och hitta vår balans i all stimulans finn ditt kall

en variant helt dekadent i stilen varm

smider ibland ja nuförtiden som oftast

lider ibland men musiken får mej hoppas


att jag hittar mej själv mer för varje rad pennan dansar

i min centralstimulans på varje blad känslan nalkas

varje dag älska samsas i kärlekens namn

jag är glad trots massa vargar som äter lamm


hatet får inte äta upp mej men stampar ner foten

utan att vara destruktiv när alla är emot en

känslor blir fria när hon fattar jag andas med solen

moderjord kan räddas av oss från underjorden


ref2:
i´m dedicate this one to my family, my friends

no more anger and hate they stand with me it´s great

when life hits you with pain and you standing in the rain

you don´t need to go insane, cry a rainbow here to stay




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-28 12:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en överlevnadens
Kampvisesång full av
Livslusta.
Tack!
:}
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl