Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

scen

 

 

här är ni

tillsammans med oss

och ett enda

 

inuti

 

ett avstånd

med färger och tiden

så nära, så nära

 

är röster genom rymder

svävande

stilla

i

 

flykt

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-28 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre

livets scen
stor text formulerad i få ord.

2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP