Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kloka barnbarn!

Kan ofta le för mig själv när jag tänker på ett utav våra barnbarn.
Vi pratade om kärlek och vad det var och hur det kan kännas.

Hon var endast sex år då, nu är hon femton år.
När vi pratat, satt hon tyst en stund.

Sedan kom det, farmor visst är det bra att vi kan älska många!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-28 16:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk klok liten flicka!
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP