Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vilja ta livet av sig ,snart så orkar jag inte mer


Tom

är på månens mörka sida

sitter vid kopernikus krater

inget syre kvar

hör sorlet från en fjärran jord

den som aldrig förstod

att mitt syre tog slut




Fri vers av Broken Sword
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-28 17:53



Bookmark and Share


  Stay Golden
This world is full of work and wonders, throw yourself at them, grow and learn how to live again.
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword