Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyg kanske


Den rena och skära inspirationen träffade honom hårt
Den som kastade den på honom sa förlåt

Tillsammans de vandrade upp för kullen
Hon hade för länge sedan knaprat i sig bullen

Synen som slog emot dem steg för steg
En blick och en doft gjorde honom feg

Hon tittade på honom med en kvardröjande blick
Kom sätt dig här hon sa att han fick

Mannen satte sig blygt på en sten
Hennes leende det bara sken och sken.

Tillsammans satt dem och andades i takt
Kärleken i varandras händer de lagt

En tanke, en önskan , en dröm
En hand i en hand och gnista utan ström

Nu de två var ganska övertygade
Om att kärleken kunde hitta även de mest obetydande




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-28 18:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vackert
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt