Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 27. total



häller
natt ackord
över
din
nakna
kropp

disciplin
kan
inte
hindra
fallet

det brister

inget
blir
kvar




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-11-28 20:04



Bookmark and Share


  Gena
Sorg
2017-12-19

  Ananas
Vackert!
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP