Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eva.


Jag försöker att inte tänka på
dem jag kan leva utan.
Vi går ändå ner oss
så länge vi får tillräckligt med tid.

Men i dig fanns beviset
på att omtanken aldrig dör.
För den levde i dig
även när du var som svagast.




Fri vers av abobby
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-28 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abobby
abobby