Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är för oss

 

Otåligt

klappar mitt hjärta 

 

fylld med ömhet

vill det skynda

 

rusa iväg för fort

 

skaffa minnen

ihop med dig

 

visst träffades vi

i elfte timmen

 

men skymningen

är försonande

 

och tiden som är kvar

är ämnad för dig och mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-11-28 20:26



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Vackra värmande rader.
2018-04-22

  Ninananonia VIP
Supervacker är den ... bokmärker..
2017-12-06

    AA VIP
Vackert. Finstämt.
2017-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så fantastiskt fint...tycker mycket om att skymningen är försonande...sparar din vackra dikt...
2017-12-04

  Yrre VIP
Mjukfin!
2017-12-03

  Bo Himmelsbåge
Fint målad kärleksdikt om att finna sin kärlek i elfte timmen och låta den brinna med klaraste låga livet ut...
Tack!
2017-12-02

  Solstrale VIP
Synnerligen vackert!
2017-12-01

  Lars Hedlin
Underbart :)
2017-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om att finna kärlekens gåva, om än sent i livet.
2017-11-29

  Alysse VIP
Så fint skrivet
i kärlekens ljuvaste tecken <3
2017-11-28

    ej medlem längre
En kärleksdikt att njuta av och läsa om och om igen...

2017-11-28

    ej medlem längre
Varmt och vackert skrivet av dig.
2017-11-28

  Karina"Kia"
Åå! så ödmjukt vackert om att leva i kärlek tills livet skiljes åt ur dödens ålderdomhet!

Att finna varann..finna kärleken till varann..finna livets gudomlighet att leva tillsammans tills dett döden skiljer er åt!
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP