Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om psykisk ohälsa och socio-ekonomisk utsatthet


Dronten


denna inre sårbarhet
kanske från födseln
en alldeles för känslig individ
vissa pekar på geologi
andra pekar på genetik
oftast känner hon ingenting
för någonting
om inte människan
som står resolut av härdat stål
skulle moder jord stöta ut henne
ur livmodern då
för hon är inte aggressiv och
hon är oförmögen att försvara
arvet en vissen lotus i Vishuddha
utan orden kan hon inte flyga















Prosa av J. Herward
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-28 21:04



Bookmark and Share


  Engel
Med ord under vingarna flyger du som en svala.
2018-02-18

  BenGust VIP
Fågeln som inte var inte rustad för världen genom sitt handikapp att inte kunna flyga.
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward