Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det snöa!


snön ligger tätt mot dal och kulle

smyger sig in mot gran och fur

täcker landskapet med sin vita kappa

gör naturen ren och oskuldsfull


borta är det smutsgrå trista

snön lyser upp

och ger hopp

ger knarr under skorna


barnen leker i snön

bygger snögubbar

gör snöänglar

åker pulka i branta backar


adventsstjärnor i fönstren tänds

utebelysning glimmar i trädens grenar

medan snöflingor faller lätt

blommar vintern ut i långa andetag








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 919 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-29 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP