Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisakten



När spelet börjar urarta
saknar den skyldige samvete
Den tidlösa förbindelsens
gränslösa djup
blir en diskussion om erotisk frihet
Kravet blir en boja
Därför är tvång
den maktlösas krav
efter frihet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 488 gånger
Publicerad 2017-11-29 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP