Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All denna ondska


Frågan ekar


vem är du att släcka lågan ut

bestämma att detta liv ska ta slut


vad hade han gjort dig

för att få plikta och ge upp sig


inget liv kan ges åter

nu alla gråter


tårarna faller kalla som flingor av snö

varför måste han för din hand dö


Varför?











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-29 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP