Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄDETS TANKAR

 icon

 





 
 

Jag ser upp till träden...även om de inte är höga *ler* 


 

Jag tvivlar inte på stormen

Inte på fallande löv

Jag tvivlar inte på

att ge bark till bröd

Inte på att ge värme av min glöd

Jag tvivlar inte på

att bära hus

och inte på att i mörker ge ljus

Jag tvivlar inte på

att bära människor över hav

Inte på

att ge dem vila i sin grav

Men

jag tvivlar

på människans känsla i sej

Att låta mej stå

om hon inte behöver mej

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-29 17:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh, en underbar dikt...mycket fin och tänkvärd...
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2017-11-30

  ULJO
Fint i ord och bild
2017-11-30

    ej medlem längre
Jättefin..
2017-11-29

    Sefarge VIP
Djupa tankar!
Skogen behövs
Ej bara för slösande
Toa o reklampapper.
Tack finklok vinklings
Skrivelse. ..
:)
2017-11-29

    ej medlem längre
Fin dikt och bild!
2017-11-29

  Fulbergarn
Träd är höga, bra skaldat
2017-11-29

  Fulbergarn
hur gjorde du?
2017-11-29

  Lars Hedlin
Mycket bra och i beröring..fin bild:
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP